De tijd dat werkkleding & bedrijfskleding uitsluitend werd gebruikt als bescherming tegen vuil en bij veiligheid is voorbij. Het is ook niet alleen meer om de gereedschappen in op te bergen. Nee, tegenwoordig moet de werkkleding vooral comfortabel zitten, dus fullstretch materialen zijn een pré, zodat je wel de goede bewegingsvrijheid hebt tijdens het werken. Het moet uiteraard Maatschappelijk Verantwoord geproduceerd zijn en duurzaam in gebruik. En last but not least, voorzien zijn van de juiste zakuitrusting. 

Hoogwaardige materialen met een modieus uiterlijk; kortom het is het visitekaartje van je bedrijf. Dus ben je op zoek naar schilderskleding, zorgkleding, horecakleding of kleding voor in de logistiek. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Bedrukken

Waarom Outfit Services

Hoe vind je passende werkkleding voor jouw beroep en lichaamsbouw? Hierbij helpen wij graag, want werkkleding moet perfect zitten.

Zo zijn er werkshirts, werkpolo’s, werktruien, jassen en werkbroeken in een slimfit pasvorm, regular pasvorm, maar ook een ruimere pasvorm.

Ook in ons assortiment aan werkschoenen zijn er verschillende breedtematen mogelijk. Advies hierbij is altijd even te passen als dat mogelijk is. 

Uiteraard is er ook speciaal ontworpen werkkleding voor dames. Deze kleding is speciaal ontworpen op het vrouwenlichaam. Naast werkpolo’swerktruien, werkshirts en werkjassen voor dames hebben wij ook lange broeken, korte broeken en rokken voor vrouwen in verschillende pasvormen. 

SHOP

Onze Services op een rij

Tips voor het behoud van de werkkleding

Als je eenmaal fijne bedrijfskleding hebt gevonden is het van belang dat deze ook langdurig meegaat. Werkkleding is immers altijd een redelijke investering, maar ook het visitekaartje van je bedrijf.

De onderhoudsinstructies per artikel zijn verschillend en daarom is het altijd van groot belang om het wasetiket goed te lezen.

Wil je dat het wassen voor je bedrijf door ons gedaan wordt? Geen probleem, wij bieden onze inhouse wasserivce aan. Zo weet je zeker dat je bedrijfskleding de juiste behandeling en verzorging krijgt.  

Offerte

Merken werkkleding

Ga naar..