Wij bieden een totaalconcept aan van Horecalinnen en Horecatextiel, van productie tot en met wassen 
Door ons geavanceerde productie-, was- en droogproces, kunnen wij ons horecalinnen tegen een scherpe leaseprijs aanbieden.  

Samen maken wij een planning; aangaande kleur, design, formaat, aantallen en levering. 

Uiteraard kunnen wij het plaatje compleet maken, door je personeel te voorzien van goede werkkleding, gecombineerd met onze wasservice. Een schone en frisse uitstraling voor je hele bedrijf. 

Offerte

Waarom Outfit Services

Uiteraard kan ons horecalinnen gecombineerd worden met onze wasservice. Ons linnenbeheer is van hoge kwaliteit, flexibel met haal- en brengdagen en je betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt. Wil je graag horecalinnen dat op maat gemaakt is? Dat is voor ons geen probleem. Een bepaalde afmeting of wil je graag je logo geborduurd hebben op je beddengoed of tafellinnen? Dat kan allemaal in onze inhouse borduurstudio en naaiatelier. Hierdoor zijn wij altijd flexibel en denken wij graag met je mee. 

Nieuw linnen is altijd een grote investering met reëel risico. Het leasen van linnen wordt daardoor al snel voordeliger. Je hoeft dan zelf geen voorraad aan te houden en je betaalt alleen datgene er ook wordt gebruikt. Dus een keer minder gasten of juist meer? Ook dat is geen probleem, in overleg zijn er altijd extra sets op korte termijn mogelijk. Meer informatie over ons linnenbeheer? Neem contact met ons op.

Wil je graag je logo op naam op je horecalinnen geborduurd hebben? Dat is voor onze inhouse borduurstudio geen probleem.

Opdruk

Onze services op een rij

Ga naar..