Ben je op zoek naar fietskleding, hardloopkleding, voetbalkleding, schaatskleding, volleybalkleding, triathlonkleding of sportkleding voor een andere individuele of teamsport? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  

Wij hebben verschillende merken sportkleding, promotionele kleding en promotieartikelen in ons assortiment. Ben je op zoek naar een standaard sporttenue met sponsorlogo. Ga je voor sportkleding geheel in eigen ontwerp passend bij de huisstijl van het bedrijf of in de clubkleuren. Of misschien wil je een evenement sponsoren en ben je op zoek naar een goed, betaalbaar loopshirt, uiteraard voorzien van de benodigde logo’s. Wij bieden voor alle vragen een passende oplossing. 

Offerte

Waarom Outfit Services

Wij zijn ruim 40 jaar fabrikant van sportkleding. Wij hebben hiervoor ons eigen naaiatelier en drukkerij, waardoor wij flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Wij werken met vele merken, welke wij kunnen voorzien van logo’s in onze eigen drukkerij of onze borduurstudio. Maar ook gesublimeerde sportkleding, geheel in eigen ontwerp is voor ons geen probleem.  

Laat je teamkleding wekelijks wassen en vouwen in onze professionele wasserij. Zo staan jullie elke week met een schoon en frisgewassen sporttenue op het veld.

Bedrukken

Onze Services op een rij

Ga naar..

Merken Sport- & Promotionele kleding