Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van Duurzaamheid.

De merken die wij in ons assortiment opnemen, worden eerst uitvoering getest op kwaliteit. Wij willen onze klanten hoge kwaliteit werkkleding en sportkleding aanbieden. Dit is de eerste winst voor zowel de portemonnee als het milieu. Hoge kwaliteit kleding gaat langer mee, dus je hoeft minder vaak nieuw te kopen. Dit is ook zeker een groot voordeel voor het milieu.
Mocht er toch een scheurtje in de kleding komen of een naad die los laat? Gooi je kleding dan niet gelijk weg, maar breng deze naar onze Repair Service. Zo geef jij je kleding een tweede kans, iets waar het milieu heel blij mee is.

Collectie

Waarom Outfit Services

Wet Cleaining

Wet cleaning, het groene alternatief voor Dry cleaning (stomerij). 

Bij Wet cleaning worden geen chemische stoffen gebruikt zoals bij Dry cleaning (stomen) wel het geval is.

Delicaat textiel dient speciaal behandeld te worden. Naast chemisch reinigen (stomen) begint Wet cleaning de laatste jaren steeds meer terrein te winnen. Bij Wet cleaning wordt het met een aangepast proces, toch mogelijk om bepaald textiel te kunnen wassen denk hierbij aan: leder, colbert of pantalon.

WASSERVICE

Onze Services op een rij

Tips voor het behoud van de werkkleding

Als je eenmaal fijne bedrijfskleding hebt gevonden is het van belang dat deze ook langdurig meegaat. Werkkleding is immers altijd een redelijke investering, maar ook het visitekaartje van je bedrijf.

De onderhoudsinstructies per artikel zijn verschillend en daarom is het altijd van groot belang om het wasetiket goed te lezen.

Wil je dat het wassen voor je bedrijf door ons gedaan wordt? Geen probleem, wij bieden onze inhouse wasserivce aan. Zo weet je zeker dat je bedrijfskleding de juiste behandeling en verzorging krijgt.  

Offerte

Merken werkkleding

Ga naar..