Mascot® Werkkleding & Veiligheidsschoenen

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit.

80,90105,20 prijzen excl. BTW
69,2090,00 prijzen excl. BTW
91,90137,90 prijzen excl. BTW

Accessoires werkkleding

Kniebeschermers

14,20 prijzen excl. BTW
122,90184,40 prijzen excl. BTW

TESTED TO WORK

In het brede productassortiment van Mascot vind je gegarandeerd mooie werkkleding, veiligheidsschoenen en andere producten. Mascot levert al jaren veiligheidskleding, schoenen en gewone werkkleding voor alle branches en bedrijven.

Het assortiment van Mascot is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie.  Voor Mascot staat kwaliteit voorop en daarom gebruiken ze goede stofkwaliteiten van onder andere Tencel®, Coolmax®, Cordura® en vele andere. Ontdek het grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires. Mascot heeft alleen de beste kleding, gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design.

Al hun producten worden gemaakt vanuit hun slogan Tested to work. Alle werkbroeken, werkjassen, veiligheidsschoenen en andere producten zijn volledig getest. Ze gebruiken laboratoriumtests, gebruikstests, kwaliteitscontroles en vele andere tests bij het kiezen van stoffen voor veiligheidskleding en werkkleding. Je merkt meteen dat werkkleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen van Mascot Tested to work zijn.

Mascot Brochure