Ballyclare workwear

Ballyclare kan al je werkkleding leveren. Of het nou om zichtbaarheidskleding, waterdichte kleding of PBM artikelen gaat.

Work clothing that’s built to last & fit for all

Ballyclare ontwerpt, produceert en levert een enorm assortiment aan werkkleding. Ook branchespecifieke artikelen zoals werkkleding voor automobielbranche, uniformen voor hulpdiensten, brandweerpakken, kleding voor de horeca, industriële werkkleding, militaire kleding, railkleding, beschermende kleding en High-Vis kleding.

Jouw veiligheid is Ballyclare zijn zaak. Daarom bieden zij een uitgebreid assortiment PBM’s, veiligheidskleding en High-Vis kleding.

De industriële werkkleding voor de spoor-, bouw- en aggregatenindustrie omvatten vlamvertragende kleding van de hoogste kwaliteit. Denk aan overalls, broeken en werkjassen. De antistatische, vlamvertragende en vlamboogbeschermende artikelen zijn sterk genoeg om zelfs de moeilijkste omgevingen aan te kunnen.

Ballyclare is gespecialiseerd in het vervaardigen van waterdichte en goed zichtbare werkkleding. Elk item is gemaakt van de hoogste kwaliteit en de meest up-to-date materialen welke zorgen voor de beste prestaties door het ademend vermogen en zichtbaarheid.

De waterdichte werkkleding van Ballyclare is verkrijgbaar in oranje, volgens spoorwegnormen RIS-3279-TOM of geel. En zijn geschikt voor gebruik in alle industrieën. Veelal gemaakt van Gore-Tex materialen om de ultieme bescherming tegen weersinvloeden te bieden.

De werkkledingcollectie is gemaakt om duurzame, praktische en comfortabele kledingoplossingen te bieden voor werknemers in een groot aantal industrieën.

Ballyclare is gespecialiseerd in het leveren van PBM kleding en industrieële werkkleding zoals brandweerpakken, ambulancekleding, politiekleding en werkkleding geschikt voor de olie-, gas- en energie-industrie.

Ballyclare Brochure

“]

Download the PDF file .