Havep werkkleding 100% op jouw maat.

Kleding kan je dag maken of breken. Met HAVEP heb je uitstraling, comfort, veiligheid en persoonlijke service op topniveau. Dat is kwaliteit én een lekker gevoel. Ga ervoor!

Veiligheidskleding

Fluorescerende jas – Mascot

86,20146,60 prijzen excl. BTW
45,9059,70 prijzen excl. BTW
31,0040,30 prijzen excl. BTW
50,3065,40 prijzen excl. BTW

Promotionele kleding

Sweatshirt met rits – Mascot

62,4071,80 prijzen excl. BTW

Werkkleding

Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je werkkleding, zodat je met een zeker gevoel de werkvloer opstapt. De Attitude-collectie is de perfecte belichaming van wat workwear volgens Havep moet zijn. Deze sterke werkkleding heeft een uitstekende pasvorm; een sportieve en moderne uitstraling en ontzettend veel praktische opbergmogelijkheden.

Protective Wear

In werkkleding van Havep voel jij je comfortabel én veilig. Zo ligt bij de High Visibility-collectie de nadruk op hoge zichtbaarheid, voldoet de 5Safety Image + collectie aan maar liefst 5 normen en is de Multi Shield-collectie een doorbraak in de markt van genormeerde, beschermende kleding.

Duurzaam is niet dromen maar doen

Een betere wereld begint bij jezelf. Maar, in je eentje de wereld verbeteren, dát wordt lastig. Door te kiezen voor Havep, kies je voor de toekomst.

Leg iedere zorg in de juiste handen

Ieder moment telt. Ga daarom voor een partner die er voor je is, die meewerkt en meedenkt. Havep komt met een passende en duurzame oplossing.

Werk in stijl, jouw stijl

Je goed voelen op je werk: dat straal je uit in alles wat je doet en natuurlijk ook met de kleding die je draagt.

Tackle veilig iedere klus

Werken is topsport. Er wordt veel van je gevraagd. En van je kleding. Daarom is het belangrijk dat je altijd kunt vertrouwen op goede bescherming.

Havep Attitude Brochure Havep Catalogus NL

Download the PDF file .